Filmopnames Reguliersgracht van 22 tot 26 Augustus

Zoals al aangekondigd staan in de week van maandag 22 tot vrijdag 26 Augustus op de Reguliersgracht tussen de Herengracht en Keizersgracht filmopnames gepland voor de TV productie “A Small Light” over Miep Gies, bekend van Anne Frank.

Vanuit N8W8 is contact geweest met de locatie manager over mogelijke overlast die verder gaat dan alleen de filmlocatie door afzettingen en tijdelijke opheffing parkeerplaatsen. Ten behoeve van de buurt ontvangt N8W8 ook een bijdrage van de filmmaatschappij als dank voor de geboden gastvrijheid om op een later moment iets te organiseren. Na de vakantieperiode (begin September) zullen we met de buurt overleggen wat we daar het beste mee kunnen doen.

Bewonersbrief filmopnames in het Nederlands en in het Engels

Tekeningen van het verkeersplan